Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018

Προηγούμενες διοργανώσεις

8th South East Europe ITSM conference (2016)
Sustaining Value in Complex Business Environments

Κατεβάστε τις παρουσιάσεις του 8th South East Europe ITSM conference


7th South East Europe ITSM conference
Beyond ITSM. Integration / Automation / Value

Κατεβάστε τις παρουσιάσεις του 7th South East Europe ITSM conference


IT Service Management Conference '11
Transform Services and Minimize Costs through ITSM

To μοναδικό ολοκληρωμένο Συνέδριο για τη Διαχείριση Υπηρεσιών Πληροφορικής (IT Service Management) στην Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε για 4η συνεχή χρονιά, την Τετάρτη 18 Μαΐου 2011.

Κατεβάστε τις παρουσιάσεις του IT Service Management Conference '11

IT Service Management Conference '10
Implementing IT Service Management with measurable success

Το 3ο IT Service Management Conference ανέδειξε τα οφέλη από την εφαρμογή των βέλτιστων πρακτικών Διαχείρισης Υπηρεσιών Πληροφορικής εν μέσω απαιτητικών οικονομικών συνθηκών.

Κατεβάστε τις παρουσιάσεις του IT Service Management Conference '10

IT Service Management Conference '09
Focus on Delivering the Service

Εστιάζοντας στην παροχή της υποσχόμενης Υπηρεσίας Πληροφορικής τόσο σε εσωτερικούς όσο και εξωτερικούς πελάτες, το 2ο IT Service Management Conference, που πραγματοποιήθηκε από το itSMF (it Service Management Forum) Hellas και το περιοδικό netweek, κάλυψε κύρια τμήματα της ITIL και CoBIT μεθοδολογίας, καθώς και την πρακτική εφαρμογή της σε επιχειρήσεις στην Ελλάδα και διεθνώς.

O Aidan Lawes, ο πιο γνωστός ευαγγελιστής του ITSM στον κόσμο, παρέδωσε μαθήματα αλλαγής νοοτροπίας στις επιχειρήσεις για να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι «δεν αρκεί να μιλάμε για ευθυγράμμιση ΙΤ και business. Εκεί που πρέπει να εστιάσουμε είναι η ολοκλήρωση (integration) του ΙΤ με το business».

Το Συνέδριο χαρακτηρίστηκε από το διαδραστικό του χαρακτήρα καθώς η συζήτηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Aidan Lawes και Ελλήνων διευθυντικών στελεχών Οργανισμών Πληροφορικής κράτησε το ενδιαφέρον του κοινού, το οποίο συμμετείχε ενεργά στο διάλογο, αμείωτο.

Κατεβάστε τις παρουσιάσεις του IT Service Management Conference '09

IT Service Management Conference '08

Το 1ο Συνέδριο Διαχείρισης Υπηρεσιών Πληροφορικής στην Ελλάδα, που συνδιοργάνωσαν το itSMF Hellas και το περιοδικό netweek, πραγματοποιήθηκε στις 20 Νοεμβρίου 2008 και έθιξε τις βασικές ανάγκες και αξίες της Διακυβέρνησης Πληροφορικής.

Το Συνέδριο εξελίχθηκε σε μια ζωντανή πλατφόρμα διαλόγου μεταξύ των χρηστών και συμβούλων της Επιχειρησιακής Πληροφορικής, απαντώντας σε κρίσιμα ερωτήματα που απασχολούν όλες τις Διευθύνσεις Πληροφορικής σε όλες τις επιχειρήσεις, όπως: Πώς θα βελτιώσει η σύγχρονη Διεύθυνση Πληροφορικής την απόδοσης και τη λειτουργία της; Ποια η έννοια και η αξία της ΙΤ διακυβέρνησης; Ποιες αλλαγές επιφέρει το v3 του ITIL;

Κατεβάστε τις παρουσιάσεις του IT Service Management Conference '08
  • ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
  • ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ
  • ΑΣΗΜΕΝΙΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ
  • ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
BCS
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team