Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018

Χορηγοί

 • ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Η Microsoft (Nasdaq "MSFT"), η οποία ιδρύθηκε το 1975, είναι η κορυφαία εταιρεία λογισμικού, υπηρεσιών και τεχνολογικών λύσεων παγκοσμίως. Όλα τα προϊόντα Microsoft® έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να διευρύνουν τις ατομικές και επιχειρηματικές δυνατότητες. Πληροφορίες για τη Microsoft βρίσκονται στη διεύθυνση: https://www.microsoft.com.
Microsoft είναι κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα της Microsoft Corp. στις Ηνωμένες Πολιτείες και/ή άλλες χώρες. Άλλα ονόματα προϊόντων και υπηρεσιών είναι εμπορικά σήματα των εταιρειών που τα διαθέτουν. Τα δεδομένα που περιλαμβάνονται στο συγκεκριμένο έγγραφο εξυπηρετούν ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

 • ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Η PeopleCert είναι παγκόσμιος ηγέτης στην πιστοποίηση επαγγελματικών και γλωσσικών δεξιοτήτων. Συνεργάζεται με διεθνείς οργανισμούς και κυβερνήσεις με στόχο την ανάπτυξη και διάθεση κορυφαίων εξετάσεων πιστοποίησης. Η PeopleCert διενεργεί εξετάσεις σε 200 χώρες και σε 25 γλώσσες, χρησιμοποιώντας καινοτόμες τεχνολογίες, και δίνει τη δυνατότητα σε επαγγελματίες να κάνουν τις φιλοδοξίες τους πραγματικότητα, μέσω της κατάρτισης.

Η Performance Technologies παρέχει ολοκληρωµένες Λύσεις και Υπηρεσίες ∆ιαχείρισης, Υλοποίησης και Υποστήριξης έργων που προάγουν την επιχειρηµατική συνέχεια, την ασφάλεια πληροφοριακών συστηµάτων καθώς και τη δραστική µείωση του λειτουργικού κόστους που σχετίζεται µε τη χρήση της Πληροφορικής από επιχειρήσεις και οργανισµούς κάθε µεγέθους. Η πολύχρονη εµπειρία και η τεχνογνωσία της Performance Technologies ενδυναµώνουν τη θέση της στην ελληνική αγορά και την καθιστούν στρατηγικό συνεργάτη, που ανταποκρίνεται άµεσα και πλήρως στις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις των επιχειρήσεων. Οι λύσεις της Performance περιλαµβάνουν Virtualization, Private and Public Cloud, Open Soruce, Systems Infrastructure, Storage Systems, Backup Software, Security solutions, Data Protection, Data Replication, Disaster Recovery, IT consolidation/transformation/re-platforming, IT Systems & Service Management, IT Automation, Enterprise Asset Management, Business Process Management & Mobile Device Management.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Performance Technologies επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.performance.gr

H SingularLogic, μέλος του ομίλου MIG, είναι η κορυφαία ελληνική εταιρεία Enterprise & Business Software και μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες υπηρεσιών και καινοτόμων λύσεων πληροφορικής. Διαθέτει άρτια καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό, εξειδικευμένη τεχνογνωσία, ευρύ προϊοντικό χαρτοφυλάκιο, μεγάλη εγκατεστημένη βάση, ισχυρό πανελλαδικό δίκτυο συνεργατών και έχει υλοποιήσει σημαντικά έργα πληροφορικής στον Ιδιωτικό και Δημόσιο τομέα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

 • ΑΣΗΜΕΝΙΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

H CA Technologies, αναπτύσσει λογισμικό το οποίο αποτελεί την κινητήρια δύναμη για τoν ψηφιακό μετασχηματισμό των εταιρειών δίνοντάς τους τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που προσφέρει η αγορά των εφαρμογών. Από τον σχεδιασμό, στην ανάπτυξη, στη διαχείριση και την ασφάλεια, η CA συνεργάζεται με εταιρείες παγκοσμίως, προκειμένου να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο ζούμε, συναλλασσόμαστε και επικοινωνούμε – μέσα από διαφορετικά περιβάλλοντα όπως mobile, private & public cloud, distributed και mainframe.

Για πάνω από 20 χρόνια η ChannelIT διανέμει προϊόντα κορυφαίων κατασκευαστών συστημάτων ασφάλειας και υποστήριξης υποδομής πληροφορικής. Η μεγάλη εμπειρία μας εγγυάται την υποστήριξη στον συνεργάτη και την επιτυχημένη εφαρμογή στον πελάτη ανεξαρτήτου μεγέθους. Τα προϊόντα μας καλύπτουν όλο το φάσμα της ασφάλειας πληροφορικής περιλαμβανομένου και υπηρεσίες cloud και managed service.

 • ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
BCS
 • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ
 • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR

Conferience is an interactive web-app facilitating direct interactive possibilities among speakers and audiences for events such as: lectures, presentations, conferences, polling, training courses, seminars, focus groups, research & (executive) meetings.

Γίνετε χορηγός

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις σημαντικές παροχές της χορηγίας σας επικοινωνήστε απευθείας με την:

Βίκυ Στάµου, τηλ.: 210 661 7777 (εσωτ. 158), fax: 210 6617 778, e-mail: vstamou@boussias.com

 • ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
 • ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ
 • ΑΣΗΜΕΝΙΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ
 • ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
BCS
 • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ
 • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team